fbpx

Zo krijg je het beste resultaat…

Waarom kiezen voor The Royal Liner?
Hi Beauty! Je bent zeker niet de enige die het soms best lastig vindt om eyeliner echt perfect aan te brengen. Maar no worries, Queen Tarzi is here to help. The Royal Liner heeft een super fijne felt-tip waardoor je de eyeliner look van jouw dromen zonder moeite creĆ«ert. De verrijkte, vloeibare formule zorgt ervoor, dat je nauwkeurig de vorm van het oog kunt volgen. Feel royal met een onweerstaanbare, diepzwarte omlijnde oogopslag. 

Jamie laat zien hoe je een vlijmscherpe wing zet
Eyeliner aanbrengen is echt een precisie werkje. Vooral je wing perfect krijgen en dan ook nog hetzelfde aan beide kanten kan echt een enorme uitdaging zijn. In haar laatste vlog laat Jamie zien hoe zij een vlijmscherpe wing zet met The Royal Liner. 

Waarom kiezen voor The Royal Liner?
– Ultra-zwart;
– Matte finish;
– Eenvoudig & nauwkeurig aanbrengen;
– 24-uur dragen;
– Sneldrogend;
– Waterproof eyeliner;
– Flexibele-, maar stevige felt-tip;
– Bevat castorolie voor optimale verzorging van de wimpers;
– Bestand tegen dagelijkse uitdagingen, zoals vegen en vocht;
– Dierproefvrij en vegan.

The Royal Liner met 10% korting!
The Royal Liner shop je tijdelijk met 10% korting! Gebruik kortingscode JAMIE10 bij het afrekenen om jouw korting te claimen. The Royal liner shop je hier.

Laat je eyeliner extra opvallen
Om je liner nog extra op te laten vallen, kan je concealer aanbrengen onder je ogen. Deze breng je natuurlijk het beste aan met onze mini make-up sponsjes. De look maak je af met een neutral lip om zo de focus echt te laten op je ogen. And you’re ready to go out!

Leave a Reply

Your email address will not be published.