Ons verhaal

Queen Tarzi werd opgericht in 2016 toen de vraag naar cruelty-free beauty producten sterk toenam. Het beauty merk heeft een sterke focus op Women’s empowerment en ontwikkelt betaalbare, hoogwaardige, veganistische beauty producten die niet op dieren zijn getest.

De naam Queen Tarzi is afgeleid van de in de negentiende eeuw geboren Afghaanse koningin Soraya Tarzi. Als enige vrouw van koning Amanullah regeerde zij drie jaar lang over Afghanistan. De krachtige beauty stond voor empowerment en educatie van en voor vrouwen. Nooit meer heeft het Aziatische land een vrouwelijke leider gekend die zo getalenteerd en vooruitstrevend was als deze koningin. De Afghaanse koningin zette zich al vroeg in de twintigste eeuw in voor vrouwenrechten en onderwijs voor vrouwen.

Founder

Queen Tarzi gelooft dat er ook in de 21e eeuw nog veel werk te verrichten is op het gebied van vrouwenemancipatie en ziet in de beauty industrie het ideale platform om het werk voort te zetten.
Vanuit deze overtuiging organiseren wij jaarlijks het ‘Voor Vrouwen Door Vrouwen’ event. Een business event, speciaal gericht op ondernemende vrouwen, waar zij de mogelijkheid krijgen om te netwerken, presentaties van motiverende sprekers kunnen bijwonen en de eerste stappen kunnen zetten richting het realiseren van hun droomcarrière.