BEAUTY THAT EMPOWERS YOU || CRUELTY-FREE || VEGAN || WORLDWIDE SHIPPING ||
Hoe breng ik nepwimpers aan?

Hoe breng ik nepwimpers aan?

Queen Tarzi heeft een uitgebreid assortiment nepwimpers. Voor kleine- of grote ogen, voor een volle look of een subtiele oogopslag. Kortom, voor ieder wat wils. We leggen je in dit stappenplan uit hoe jij je fake lashes kunt aanbrengen, want zo lastig is het helemaal niet!

 

1. Haal de wimpers voorzichtig uit de verpakking

Open de verpakking van Queen Tarzi met beleid en haal de nepwimpers zijdelings uit het doosje. Zorg ervoor dat je links en rechts uit elkaar houdt, want hier zit verschil in. De kant met de kortste wimpers plaats je altijd aan de binnenkant van je oog. In onze video laten we je zien hoe je dit het beste kunt doen

 

2. Knip de nepwimpers op de juiste lengte

Door de lashes boven je oog te houden kun je in één oogopslag zien of ze de juiste lengte voor jou hebben. Wees er alert op dat de nepwimpers iets korter moeten zijn dan je oog, want je wilt natuurlijk niet je oog laten hangen. Komt het niet helemaal uit, dan knip je met een klein schaartje - bijvoorbeeld een nagelschaartje - een stukje eraf. Knip altijd vanaf de buitenkant van de wimpers; de kant die aan de buitenkant van je oog wordt geplaatst. 

 

3. Gebruik de Queen Tarzi wimpertang

Is de lengte eenmaal correct, dan is het tijd om de lijm aan te brengen. Plaats de lijm nooit direct op de nepwimpers, maar gebruik de Lash applicator. Hiermee breng je - zonder knoeien - de wimpers nauwkeurig aan. Een fijne bijkomstigheid: je hoeft niet te wachten tot de lijm droog is! Ga direct door naar de volgende stap.

 

4. Bevestig eerst het midden, voordat je de zijkanten vastplakt

Pak de fake lashes met de lash applicator en plaats ze voorzichtig op je ooglid, net boven je eigen wimpers. Let op: plak ze niet bovenop je eigen wimpers, want dan heb je kans dat ze eraf vallen. 

 

4. Voeg de nepwimpers samen met je eigen wimpers

Zijn de lashes geplaatst op de juiste plek? Dan oefen je enige druk uit, zodat de  lijm de kans krijgt om te drogen. Probeer ze zo goed mogelijk samen te voegen met je eigen wimpers, zodat je een mooie, volle look krijgt.  

 

5. Mascara is overbodig!

Deze wimpers zijn uitstekend geschikt om te hergebruiken. Breng dus geen mascara aan, want dat is absoluut overbodig! 

 

6. Wil je de fake lashes verwijderen? 

Pak ze vast aan de buitenkant van het oog en trek ze rustig los. Heb je ze succesvol afgehaald, dan verwijder je de lijm met duim en wijsvinger. Op deze manier kun je de Queen Tarzi lashes hergebruiken!
Leave a comment


By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »